Leuk dat u de Publieksmiddag tijdens ons Dutch Lung Congress wilt bijwonen. Dit tweedaagse online congres voor longartsen en longonderzoekers wordt georganiseerd door Longfonds, NRS (Netherlands Respiratory Society) en NVALT (Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose).

De online Publieksmiddag op 18 juni is speciaal voor u. Deelname is vrijblijvend en geheel kosteloos.

In dit formulier vult u de gegevens in die wij nodig hebben om uw aanmelding voor de publieksmiddag te bevestigen. Als u op 'Versturen' heeft geklikt, ontvangt u een e-mail ter bevestiging en voorafgaand aan het congres de link voor deelname

E-mailadres 
Aanhef: Dhr  Mevr 
Voornaam: 
Tussenvoegsel 
Achternaam 

 Ik wil graag op de hoogte blijven van de activiteiten van het Longfonds via de maandelijkse nieuwsbrief. 

 Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement van het Longfonds.*Wij gebruiken uw e-mailadres om u de link naar de publieksmiddag te sturen. Na afloop sturen we u een e-mail waarin we vragen om een evaluatie. 

Longfonds gebruikt jouw persoonsgegevens om je te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Indien je geen informatie van ons wilt ontvangen, dan kan je contact met ons opnemen via het volgende adres: Longfonds, Postbus 627 3800 AP Amersfoort of via service@longfonds.nl.