Meld je aan voor de bijeenkomst

De bijeenkomst ‘Bijzonder en niet alleen’ vindt plaats op zaterdag 9 oktober 2021 van 10.30 tot 13.00 uur. In verband met corona gaat het om een online bijeenkomst.

We richten ons tijdens deze bijeenkomst op volwassenen met een zeldzame longziekte. Ook als je een partner, vriend, ouder of andere naaste bent van iemand met een zeldzame longziekte, ben je uiteraard van harte welkom.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis.


(PS Wil je graag wat hulp bij het aanmelden? Dan helpt Anne José Schimmel je graag. Stuur haar een mailtje. annejoseschimmel@longfonds.nl)


Programma: kies je sessie(s)
De dag is opgedeeld in twee programmaonderdelen. Je kunt ervoor kiezen om bij beide onderdelen van het programma aanwezig te zijn, of je kiest voor het eerste óf tweede gedeelte van het programma.

Deel 1: 10.30 tot 11.45 uur
-        Welkomstwoord van directeur Michael Rutgers van Longfonds
-        Prof. Dr Marjolein Drent over omgaan met de onzichtbaarheid van je longziekte
-        Beweegoefeningen vanuit je stoel onder leiding van fysiotherapeut Julia Bongers

  
Heb je een vraag voor Marjolein Drent?* Laat het ons alvast weten:
*We doen ons best om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden tijdens de bijeenkomst of op de Q&A pagina, die na afloop op de website komt te staan.

Deel 2: 12.00 tot 13.00 uur
In het tweede gedeelte van het programma zijn er vijf verschillende sessies die elk een uur duren. In deze sessies gaan we dieper in op drie verschillende zeldzame longziekten.

Heb je een andere zeldzame longziekte? Dan kun je aansluiten bij een sessie ‘Meet the professor’. Hier kun je vragen stellen over je zeldzame longziekte aan verschillende zorgprofessionals.

Voor al deze sessies geldt een maximaal aantal deelnemers van 75 mensen. Vol = vol.

Kies hieronder de sessie die je wilt bezoeken:
Heb je een vraag voor de spreker(s)?* Laat het ons alvast weten:
*We doen ons best om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden tijdens de bijeenkomst of op de Q&A pagina, die na afloop op de website komt te staan.

We stellen je graag nog een paar vragen, zodat we de inhoud van de sessies zo goed mogelijk op ons publiek kunnen afstemmen.
  
Wat is je leeftijd?

Ik ben geïnteresseerd in de ziekte(s):
Anders namelijk,

* Wij gebruiken jouw e-mailadres om jou de link van het webinar te sturen. Na afloop van het webinar sturen we je een e-mail waarin we vragen om een evaluatie.


Longfonds gebruikt jouw persoonsgegevens om je te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Indien je geen informatie van ons wilt ontvangen, dan kan je contact met ons opnemen via het volgende adres: Longfonds, Postbus 627 3800 AP Amersfoort of via service@longfonds.nl.