Leuk dat je het webinar 'Herstel na corona' wilt bijwonen. Het webinar wordt georganiseerd door Longfonds in samenwerking met Chronisch ZorgNet. Tijdens dit webinar worden vanuit verschillende invalshoeken (patiënt, fysiotherapeut, ergotherapeut en revalidatiearts) ervaringen gedeeld en tips gegeven.

Sprekers zijn: Paulien Goossens, revalidatiearts; Robert Saarloos, fysiotherapeut; Sabine van Erp, ergotherapeut; Marjanne Piena, patiënt/ervaringsdeskundige.

In dit formulier vul je de gegevens in die wij nodig hebben om je aanmelding voor het webinar te bevestigen. Als je op 'Versturen' hebt geklikt, ontvang je een e-mail ter bevestiging en voorafgaand aan het webinar de link voor deelname. 

Het webinar vindt online plaats op maandag 1 maart a.s. van 19.30 tot 20.30 uur.

Graag ontvangen we van je de volgende gegevens om je deelname definitief te maken. 

E-mailadres 
Aanhef: Dhr  Mevr 
Voornaam: 
Tussenvoegsel 
Achternaam 

 Ik wil graag op de hoogte blijven van de activiteiten van het Longfonds via de maandelijkse nieuwsbrief. 

 Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement van het Longfonds.*

Heb je alvast vragen voor de sprekers? Laat het ons weten via het onderstaande vak en klik op ‘versturen’.

Wij gebruiken jouw e-mailadres om jou de link van het webinar te sturen. Na afloop van het webinar sturen we je een e-mail waarin we vragen om een evaluatie.

Longfonds gebruikt jouw persoonsgegevens om je te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Indien je geen informatie van ons wilt ontvangen, dan kan je contact met ons opnemen via het volgende adres: Longfonds, Postbus 627 3800 AP Amersfoort of via service@longfonds.nl.